BİTLİS / TATVAN - Tuğ Ortaokulu

Tuğ Ortaokulu

Aydınlar Mah. İstiklal Caddesi Tuğ Ortaokulu No2/B 13200 Tatvan / BİTLİS
Vizyon
Türk Milli eğitiminin amaçları ışığında; geçmişle geleceği bütünleştiren, öğretmen olmanın idealini yaşayan, heyecanlı dinamik, üretken ve fark edilen bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Öğretmen öğrenci veli işbirliğini sağlamak, Öğrencilerimizi nitelikli bireyler olarak yetiştirmek, Öğrencilerin kendilerini ifade etmesi,birlikte yaşama becerilerini geliştirmesi için onlara rehberlik etmek, Tüm sosyal faaliyetlerinde ve günlük yaşamında başarılı öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemek, Öğretmen ve öğrenciye gerekli donanım ve imkanları sağlamak, Ezbercilikten uzak, kullanılabilir bilgilere sahip nesiller yetiştirmek amacıyla, çağdaş eğitim metotlarından yararlanmak, Personel ve öğrencilerin bulunmaktan memnun olduğu bir aile ortamı oluşturmak, İlgili kurumlarla işbirliği içinde olmak, Kurum kültürü oluşturmaktır.
Ders Başlama = 08.30, Bitiş = 15.35
DOĞALGAZ
MERKEZ
Tatvan/BİTLİS